Thursday, October 18, 2018
Home Tags Nkosove.com

Tag: nkosove.com

Per Qka u Takuan Kryeministri Dhe Ky Kryetar i Komunes.

Sot u Takuan Shpend Ahemti  Si Dhe Kryeministri I Republikes Se Kosoves Ramush Haradinaj, ku diskutuan për bashkëpunimin ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe Komuna...

Adriatik Kelmendi Qfar Tha Per Gjykaten

Thirrja nga Gjykata duhet të vlejë njëjtë për të gjithë, qoftë si dëshmitar, qoftë si i dyshuar. Pse s’po hiqet dorë nga kërkesa për t’u...

Extra

Më shum