Thursday, October 18, 2018
Home Tags News

Tag: News

Per Qka u Takuan Kryeministri Dhe Ky Kryetar i Komunes.

Sot u Takuan Shpend Ahemti  Si Dhe Kryeministri I Republikes Se Kosoves Ramush Haradinaj, ku diskutuan për bashkëpunimin ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe Komuna...

Extra

Më shum