Friday, December 14, 2018

Keto qytete Kinze kan GDP me te lart se sa shum...

Beijing, Shanghai dhe Hong Kong jane tri shtetet me ekonomi me te lart ne kinë por veq atyre jane edhe shum qytete tjera qe...

Ldk Ne Istog Po Dyshohet Se Ka Bler Vota (Video)

Ne Istog Perderisa Ishte Ne Epersi Lidhja Demokratike e Kosoves Kishe Fest te Zjarret,Por Per Disa Minuta Aak Kalon Ldk Dhe Aktivisti I Ldk...

Adriatik Kelmendi Qfar Tha Per Gjykaten

Thirrja nga Gjykata duhet të vlejë njëjtë për të gjithë, qoftë si dëshmitar, qoftë si i dyshuar. Pse s’po hiqet dorë nga kërkesa për t’u...

Haki Rugova tha qe fitova kunder gjith ketyre …

  - Nga shefi i "Go go clube-ve"; - Nga një kryeministër me mbi 20 ministra, - Nga 5 zëvendës Krye ministra; - Nga 80 e kusur Zv....

Qka Dorezoi Kryeministrit Haradinaj Tek Presidenti Thaqi

Sot Kryeminstri u Takua me Presidentin Thaqi Dhe Derzoi 100 Diteshin e Punes Se Tij

Hapësirë Marketingu

- Advertisement -

Të reja

Patjetër