Thursday, October 18, 2018

Ekstremister Fetar Ndogjen Bredhat ne Qytete ton.

Ekstremist Fetar ndogjen Bredha si pasoj Qe Bajnten Hoxhollare Ligjerar e tyre .nëper Xhamia i Quheten Dreqen bane thirreje qe mos festohet viti i...

Babai Therr Vajzen 17 Vjeqare Per Shkak Se U Dashurua Ne...

Nje Tragjedi Ka ndodhur Mbrenda Nje Familje Shqipetare,Kur Babai Therr Me Thike Vajzen e Tij 17 Vjeqare.Ngjarja e rende Ka Ndodhur Ne Shqiperi,Per Shkak...

Sa Eshte Paga E Qeveritareve Tane

Ketu  Do Te Mund Ti Shikoni Pagat e Qeveritareve Tane.

Per Qka u Takuan Kryeministri Dhe Ky Kryetar i Komunes.

Sot u Takuan Shpend Ahemti  Si Dhe Kryeministri I Republikes Se Kosoves Ramush Haradinaj, ku diskutuan për bashkëpunimin ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe Komuna...

Keto qytete Kinze kan GDP me te lart se sa shum...

Beijing, Shanghai dhe Hong Kong jane tri shtetet me ekonomi me te lart ne kinë por veq atyre jane edhe shum qytete tjera qe...

Ldk Ne Istog Po Dyshohet Se Ka Bler Vota (Video)

Ne Istog Perderisa Ishte Ne Epersi Lidhja Demokratike e Kosoves Kishe Fest te Zjarret,Por Per Disa Minuta Aak Kalon Ldk Dhe Aktivisti I Ldk...

Adriatik Kelmendi Qfar Tha Per Gjykaten

Thirrja nga Gjykata duhet të vlejë njëjtë për të gjithë, qoftë si dëshmitar, qoftë si i dyshuar. Pse s’po hiqet dorë nga kërkesa për t’u...

Haki Rugova tha qe fitova kunder gjith ketyre …

  - Nga shefi i "Go go clube-ve"; - Nga një kryeministër me mbi 20 ministra, - Nga 5 zëvendës Krye ministra; - Nga 80 e kusur Zv....

Qka Dorezoi Kryeministrit Haradinaj Tek Presidenti Thaqi

Sot Kryeminstri u Takua me Presidentin Thaqi Dhe Derzoi 100 Diteshin e Punes Se Tij

Hapësirë Marketingu

- Advertisement -

Të reja

Patjetër