Kadri Dogani Shpif Dhe Trillon Fjal Te Renda Kunder Humanistit Halil Kastrati Qe Udheq Shoqaten Humanitare „Jetimat e Ballkanit “

0
1105

Kadri Dogani Shpif Dhe Trillon Fjal Te Renda Kunder Humanistit Halil Kastrati Qe Udheq Shoqaten Humanitare „Jetimat e Ballkanit ”

Ndegjone (Shikone Videon Bindi Vet )

Ndegjone Qysh Shpif e Trillon Per Halil Kastratin Kadri Dogani Tuurp

Posted by Hajni Diaspores Nga Kaçaniku on Wednesday, 21 November 2018