Kjo është gruaja bukuroshe e Naser Rafunes, nuk mund ta besoni se kush është

0
94

Aktori së fundi është popullarizuar shumë përmes rolit të Xhek Setres në serialin “Çka ka Shpija”, ku ka një karakter mjaftë të veçantë e njëkohësisht qesharak.
Derisa në serial është i martuar me Rabijen, që është gjithë teka, në jetën reale gruaja e tij është krejt ndryshe.
Rafuna ka shumë foto me të shoqen, të cilën pa dyshim se e do shumë, a jeni gati ta shikoni se kush është shtype rekl,am dhe shiko videon.