Shqiptari shkon si turist ne budapest habitet nga tabela qe she (video)

0
104

Një shqiptar, i cili ka shkuar si turist në Budapest, Hungari është habitur nga një tabelë.

Me sa duket, dikush është kujdesur që t’i bëjë me dije turistëve dhe vendasve se hajdutët kanë “mbirë” kudo dhe duhet të kyçin dyert para se t’u ndërrojnë gomat automjetit të tyre shtype rekl,am dhe shiko videon