Ekskluzive – Sjellimi vido ku Hashim THaqi i del zot Serbies në Bjellorusisë, 31 tetor 2018 kundra Gjermanies

0
70

Fjalimi i President të Republikës së Kosovës në Konferencën e Sigurisë së Munihut – Takimi i Grupit Bazë, në Minsk, Republika e Bjellorusisë, 31 tetor 2018.

Bota ka ndryshuar. Një “botë politike” po vdes dhe një “botë politike” e re është ende në një fazë embrionale, që duhet të lindë. Evropa është në udhëkryq, me shumë zhvillime që ngritin pikëpyetje për të ardhmen. Ballkani Perëndimor ka mbetur i varur në harresë.

per ta par vido shkiko nje her reklamem shko mbi reklam
pas nje 3 apo 4 sekonda hape vido e cekur ma lart