(VIDEO) Edhe Një Familjeje I Ndryshoi Jeta 100% Në Të Mirë, Hoxhë Halil Kastrati Dhe Shoqata E Tij Në Aksion

0
598

(VIDEO) Edhe një familjeje i ndryshoi jeta 100% në të mirë, Hoxhë Halil Kastrati dhe shoqata e tij në aksion
Edhe një familjeje i ndryshoi jeta 100% në të mirë, Hoxhë Halil Kastrati dhe shoqata e tij në aksion.
Duket se më shumë po ndërton shtëpi shoqata e hoxhë Halil Kastratit, sesa kanë ndërtuar me vite disa institucione përgjegjëse.
Si zakonisht videot nga “Jetimat e Ballkanit”, janë shumë emocionale, shihni këtë gëzim emocional: