Serbët “dridhen” nga kjo foto e Shaqirit, po e quajnë “Provokacia”…(VIDEO)

0
1161

Xherdan Shaqiri dy ditë më parë i ka publikuar në rrjetet socile të mbathurat që do t’i bart në Kampionatin Botëror. Njëra nga to do të jetë me flamurin e Kosovës. Këtë vendim të Shaqirit, mediat serbe menjëherë po e quajnë “Provokacia”. “Xherdan Shaqiri do të provokoi futbollistët tanë në Botëror pasi që do të luaj në njërën të mbathur me flamurit e të ashtëquajturës Republikë të Kosovës. Ky është vetëm fillimi i provokimeve” shkruan një gazetë serbe. Kujtojmë se Zvicra dhe Serbia janë pjesë e një grupi dhe se Shaqa do të luaj ndaj shtetit fqinj të Kosovës. Ja video ku flet Shaqiri.
Hape dhe shikoje videon duke shtypur mbi këtë hapsirën këtu më poshtë.