Vushtrria e vazhdon traditën e çajit: Kryetari u shërben amerikanëve me gjygyma

0
229

Vushtrria është qyteti që mban traditën e pirjes së çajit të ashtuquajtur ‘të rusit’. Me këtë traditë është përfaqësuar edhe kryetari i komunës, Xhafer Tahiri, para një grupi të mysafirëve amerikanë.
Në një fotografi, Tahiri shihet duke shërbyer çaj të tillë me anë të ‘gjygymave’, enëve të posaçme për zierjen e këtij lloji të çajit, që është mjaft i pëlqyer në Kosovë, sidomos në Vushtrri.
Ja edhe video më poshtë.
Hape dhe shikoje videon duke shtypur mbi këtë hapsirën këtu më poshtë.