Tronditet Kosova,kapen Serbet duke montuar mina (Video Exluzive)

0
1479

Detektorë i minave një spray dhe një lopatë luftarake janë zbuluar nga Policia e Kosovës në veturën të cilën e drejtonin disa serb. Grupi i cili është arrestuar në afërsi të Lipjanit kishte me vehte edhe bluza me mbishkrime ofenduese. Kamera e emisionit “Drejtësia në Kosovë” ka filmuar në detaje aksionin e njësive specialet pajisura deri në dhëmb me armë dhe antiplumb. Aksion është zhvilluar i zhvilluar në mesin e prillit. Shikoje videon e xhiruar.
Hape dhe shikoje videon duke shtypur mbi këtë hapsirën këtu më poshtë.