Sahit Plisi e largon nga skena Ledrin…(VIDEO)

0
459

Ata janë shumë të dashur për të gjithë ne. Ledri Vula dhe Vedat Bajrami shihen shumë shpesh bashkë sidomos në diasporë.
E së fundmi është publikuar një video në rrjetet sociale ku ata shihen në skenë dhe ‘Sahit Plisi’ e largon Ledrin nga aty.
Ja eddhe video.
Hape dhe shikoje videon duke shtypur mbi këtë hapsirën këtu më poshtë.