Raporti/ Kriminelët shqiptarë në Amsterdam drejtojnë trafikun e kokainës

0
603

Kriminelët shqiptarë janë mjaft aktiv dhe kanë rol udhëheqës në krimin e organizuar në Amsterdam. Ky është përfundimi i dalë nga një analizë e Policisë së Amsterdamit në Holandë. Sipas autoriteteve, shqiptarët në Amsterdam janë të angazhuar kryesisht në trafikun e kokainës, por edhe në kontrabandimin e qenieve njerëzore dhe mashtrimet me shit/blerjet e pronave. Jan xhiruar disa video interesante ku shihen shqiptarët në akt, shiko ato.
Hape videon duke shtypur mbi këtë reklamën këtu më poshtë.