Protokolli bullgar bllokon rrugët për presidentin Thaçi…(VIDEO)

0
266

Kryeqyteti bullgar është bllokuar pothuajse tërësisht një ditë para mbajtës së Samitit historik të BE-së dhe vendeve të Ballkanit Perëndimor.
Në Sofje tashmë kanë arritur mbi 30 lider të shteteve anëtare të BE-së, në mesin e tyre edhe kancelarja gjermane, Angela Merkel dhe lider të Shteteve të Ballkanit. Gjatë tërë ditës, një pjesë e madhe e rrugëve të qendrës së Sofjes kanë qenë të bllokuara të eskortave të shumta të liderëve, pjesëmarrës në këtë Samit.
Aty shihet duke shkuar edhe presidenti Thaçi. Por shiko në video si bllokojn komunikacionin pët të.
Hape dhe shikoje videon duke shtypur mbi këtë hapsirën këtu më poshtë.