Pamje Ekskluzive: Shfaqet “AKSH” në Mitrovicë, Pushka top ju boft o ju serbë ne jemi gati per luftë..!!

0
1013

Një grupim prej rreth 20 personave të armatosur është shfaqur në Mitrovicë.Të armatosur me kallashnikovë dhe armë të shkurta,
ky grupim qe vetën e quan AKSH, ka thënë se është tubuar në përkujtim të përvjetorit të 13-të të rënies së dy pjesëtarëve të tyre.
Shihet një person i cili thotë se AKSH-ja është ende aktive dhe se do të aktivizohet shumë shpejt. Shiko viden e xhiruar.
Hape dhe shikoje videon duke shtypur mbi këtë hapsirën këtu më poshtë.