Merkel selam Erdoganit, mos mi prek shqiptaret se ju zhdukmi me temel (VIDEO)

0
1524

Ne nje deklarat te Merkelit pak kohe me pare ku ajo i dergoj selam shtetit Serbe se nese e prekni Kosoven ushtria gjermane do hedhet menjeher ne sulme, te njejten gje e ka ber edhe ndaj rastit te turkis, ku ajo u tha mos ti provokoj miqet tan Kosovare perndryshe ata na kan mbas gjithmon neve si aleat ajo tha edhe se vizat per Kosoven tashme….
Hape dhe shikoje videon duke shtypur mbi këtë hapsirën këtu më poshtë.