La Punën Dhe 93 Eurot E Fundit I Investoi Në Ëndrrën E Tij, Sot Fiton 40 Mijë Në Muaj

0
868

Kishte dhënë dorëheqje nga puna e tij në Sidney, dhe 93 eurot e fundit që i kishte i investoi në atë që gjithmonë kishte dashur të bëhet – bloger.
Jeton nga reklamat në blogun e tij, kurse gjatë udhëtimeve viziton vendet për të cilat dikur kishte ëndërruar dhe pretendon se jeta e tij është si ajo në ëndrra. E pabesueshme shikoni historin e tij ne video.
Hape videon duke shtypur mbi këtë reklamën këtu më poshtë.