Kënga e Engjëllushes kështu po ndikon të vjehrrat dhe nuset

0
319

Edhe shumë vonë i hyri botës së muzikës ajo po depërton shumë mirë në treg, dhe këngët e saja janë të një pas njëshme, shkruan Kosovarja.

Engjëllusha është përqendruar te muzika popullore ku edhe është më fitimprurësja, pasi që është pjesë e ahengjeve familjare, ku këngëtarja qysh në fillimet e kyçjes në muzikë është bërë pjesë e këtyre festave familjare.

Engjëllusha ka publikuar një video nga dy adhuruese të këngës së saj, ato janë vjehërr e re të cilat ndodhen në një udhëtim ku edhe po argëtohen më këngën e Engjit, duke treguar se sa bukur ato kalojnë pranë njëra tjetrës.
Lexo më shumë në:(Kliko reklamën për të parë videon më poshtë⤵⤵