Vandam befason me deklaraten e tij..Nëse dëshironi të hani shëndetshëm, ndjekeni shembullin e profetit Muhamed (VIDEO)

0
253

Aktori i njohur i Hollivudit, Jean-Claude Van Damme, në një emision të kanalit MBC Masr, pyetjes së moderatores për ushqim të shëndetshëm iu përgjigj në këtë mënyrë:“Profeti Muhamed ishte shumë i zgjuar, ai e dinte se ç’është mirë për të ardhmen dhe për trupin. Kështu që mos më pyetni mua, por ndiqeni shembullin e tij, dhe, besomëni, aty do të gjeni çdo gjë për të cilën keni nevojë.Ndiq me poshte rekkklammm lajmin e plote: