Rrefimi i Adelines: Seksi me i mire ne jete me… / VIDEO

0
660

A jemi ne duke rrahur një kalë të vdekur me kamxhik, për të shpëtuar martesën tonë?Në adoleshencë unë kam kaluar nga një marrëdhënie rastësore në tjetrën, shpesh edhe me burra të martuar.Nuk kam pasur ndjenja për ta, por kam qenë shumë flirtuese dhe më ka pëlqyer të kem vëmendje.Jam 38 vjeçare, u martova kur isha 25 dhe tradhtova pesë muaj më pas. Pastaj tradhtova me njeriun që sot është burri im…kliko nreklam per te shikuar videon e intervite..