Ja sa herë seks duhet të bëni sipas moshës që keni

0
486

A bëni seks me partnerin shumë apo pak? Për disa njerëzit të kryerit marrëdhënie seksuale dy herë në javë është e mjaftueshme, por për disa tjerë kjo mund të vlerësohet si shumë pak apo si shumë.

Hulumtimet e kryera në Institutin Kinsey zbulojnë se sa…

Shtypni posht rekklamen dhe ju hapet shkrimi i plot