Prap paralajmëron Serbia: Treni me mbishkrimin “Kosova është Serbi” mund të riniset shumë shpejt

0
154

Të gjitha punët dekorative për trenin “Kosova është Serbi”, që është dashur të qarkullonte në relacionin Beograd – Mitrovicë, kanë kushtuar 498 mijë dinarë (rreth 4.000 euro)

Ai ka vlerësuar se ky çmim është simbolik dhe se ky tren ka mundur të jetë një gjë e bukur për Serbinë, sidomos për të rinjtë.“Fakti se dikujt nuk i pëlqen mesazhi, nuk do të thotë se ne nuk do ta përsërisim… Kosova për ne gjithmonë do të jetë zemra e Serbisë”, citojnë mediat serbe të ketë thënë Kozarev sot duke raportuar për punën e Zyrës për Kosovën në vitin 2017.

Treni me mbishkrimet në 21 gjuhë “Kosova është Serbi, më 14 janar 2017 ishte nisur nga Beogradi për në Kosovë.

Pas paralajmërimeve nga Qeveria e Kosovës se atij nuk do t’i lejohej hyrja në territorin e saj, treni ishte ndaluar në stacionin e ne fundit afërt kufirit me Kosovën, në Rashkë dhe ishte kthyer në Beograd.