E pabesueshme: Ja çka i beri burri Violeta Kukajt, e tregon vetë ajo (PAMJE)

0
333

Sa më shumë që po i qëndron larg skenës muzikore dhe daljeve publike, aq më tepër po rritet kurioziteti për këngëtaren Violetë Kukaj-Ratkoceri.Violeta nuk po sjell këngë të reja, nuk po jep intervista dhe me sa duket nuk është shumë e interesuar të jap sqarime për këtë distancim nga muzika. Ja rrefimi i plote i saj.