Skena të “nxehta” në Big Brother, banorja nxjerr gjoksin dhe e puthë atë… shiko pamjet

0
189

Skena të “nxehta” në Big Brother, banorja nxjerr gjoksin dhe e puthë atë (Foto/Video +18)
Një banore ë Big Brother në Mbretërinë e Bashkuar ka bërë që shumë media të flasin për të.
Marnie Simpson sigurisht që është njëra ndër banoret më të përfolura në këtë edicion për arsye nga më të shumtat, dhe njëra ndër to është edhe paraqitjet e saj provokuese, :Ja dhe video shikojeni duke klikuar rekkklamm me poshte: