“Kriminelet po negociojnë për të ardhmen e vendit”

0
181

Analisti politik, Haki Abazi thotë se në Kosovë janë kriminelet ata që gjenden në maje të institucioneve.

Në një koment në Facebook, Abazi thotë se këta pushtetarë, siç i quan ai kriminel po negociojnë të ardhmen e vendit.

Ky është komenti i tij i plotë:

“Secili popull ka hajna e kriminel por ata ndjekën nga drejtësia dhe përgjigjen për veprat e tyre- tek në hajnat e kriminelët janë bërë të paprekshëm dhe modeli i shoqërisë sonë. Ata gjenden ne majat e institucioneve e poashtu janë negociator të së ardhmes se vendit të përkrahur nga një dyzenë servilësh e pakurrizore”.