Artani nga Ferizaji rrefen historin e tij shokuese ku thot se tezja vet …..

0
244

Nje histori e pazakonte i kishte ndodhur nje djaloshit ku ai vendosi ta bej publike historine. Artani nga Ferizaji rrefen historin e tij shokuese ku thot se “Tezja Artanit e quante ped…..madje edhe kur isha me shoke rrefen Artani por nje nat vendosa qe ti tregoj tezes se nuk eshte ashtu sic e quan ajo, diten e merkur mujin e kaluar isha vet ne shtepi dhe thirra tezen per kafe duke e pire kafen fillova ta ngacmoj por ajo vetem se ishte pergatitue per kete dhe me kap,kliko ne rekklam per vazhdim,