Përplasje Arrogante :Adelina Ismaili ia derdh pijet Shpetim Deskut në emision :Ti a hajgare po ben me mua a

0
722

Përplasje Arrogante :Adelina Ismaili ia derdh pijet Shpetim Deskut në emision :Ti a hajgare po ben me mua a? Nje ngjarje e pa zakont ka ndodhur ne emisionin e Shpetim Deskut ku Adelina Ismaili ishte e ftuar ne emision ,  por ne nje moment  Adelina eshte nervozuar  me pyetjen e Shpetim deskut dhe ka perplasur te gjitha pijet aty, shtyp hapsiren me posht per te par videon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here