Nuk është ashtu siç jeni duke menduar JOO, shikojeni te gjitha sepse do te qeshni me lot, e 6-ta është e çmendur ( FOTO )

0
220

Mjafton që të rastisni të jeni me aparat në dorë në vendin dhe momentin e duhur, për të realizuar një fotografi artistike që në shikim të parë ju habit, pasi duket e pazakontë. Edhe pse shumë persona qëndrojnë me orë të tëra në një kënd të caktuar për të shkrepur atë që kanë ëndërruar gjithmonë, një gjë e tillë ka raste kur realizohet nga amatorët që pothuajse krejt rastësisht e kanë shkrepur aparatin. Duke shtypur rekklamen me poshtë keni mundësi te shikoni fotografitë: