Nervozohet përsëri Adelina Ismajli: Nuk e duroj me m’ofendua, e rrehi shuplaka gojës se është mësuar keq, bile pak është me i’a … ( VIDEO )

0
538

Adelina Ismajli e kontaktuar nga redaksia jon ke treguar se është nervozuar shumë me Shpetim Deskun i cili i’a beri një pyetje për te cilën ajo reagoje duke mos i pëlqyer dhe nga nervozizmi ia përplas te gjitha pijet Shpetim Deskut ne emision, ajo tha se nuk e duron askënd qe ta ofendoje, dhe nëse ka nevoje e mbron veten edhe fizikisht.
Qe te shikoni videon, shtypni rekklamen  me poshtë:👇👇mos e humbisni javlen të shihet: