Djali i dha mësueses një dhuratë por ajo nuk e imagjinonte se kjo do t`i ndryshonte jetën atij (Video)

0
185

Shumica e mësuesve u pëlqen të njihen me nxënësit e tyre, por ndonjëherë përshtypjet e para mund të mashtrojnë.

Jean Thompson zbuloi se sa përshtypje të gabuara mund të jenë kur ajo filloi të përqëndrohet në një djalë të vogël të ulur në klasën e saj të pestë.

Jean qëndroi në klasën e saj në ditën e parë të shkollës duke mirëpritur nxënësit e saj të klasës së pestë.:Ja dhe video shikojeni duke klikuar rekkklamm me poshte:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here