19 vite nga masakra në Burgun e Dubravës, ndaj të burgosurëve shqiptarë, (Kujdes, pamje të ndjeshme)

0
493

Më 19 maj të vitit 1999  në burgun famëkeq të Dubravës, kur serbët mbanin në arrest qindra shqiptarë, kishte fillura  mizoria e ushtarëve dhe policëve serbë kundër të  burgosurve shqiptarë.

Fotografi i agjencisë Reuters Goran Tomasheviq,ishte në Burgun e Dubravës, ku kishte fotografuar trupat e shqiptarëve të vrarë nga policia dhe ushtria serbe:

Image

Image

Image

Image

Image