Kur’ani më i madh në botë, 700 metra i gjatë dhe i shkruar me dorë (Foto)

0
203

Një egjiptian që kishte braktisur shkollën shpreson të hyjë në histori pasi ka kaluar tre vite duke e krijuar, atë që beson ai të jetë, Kurani më i madh në botë.Dorëshkrimi i bërë nga Saad Mohammed është 700 metra i gjatë, që do të thotë, pothujase dy herë më i lartë se Empire State Building.Deri me tani, Mohammed, i cili jeton në qytetin Belqina, në veri të Kajros, ka financuar çdo centimetër të projektit të …..Klikoni me posht ne video ose foto (rekklam ) per artikullin e plote👇👇

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here