Harta e Kosovës sipas Bankës Botërore

0
165

Banka Botërore ka bërë një postim në faqen e saj në Facebook, ku ka publikuar hartën e Kosovës, në të cilën shihet se i ka hequr shumë pjesë të territorit të saj.

Në të gjithashtu thuhet se partnerët rajonal të Ballkanit perëndimor pohojnë se qëllimi ambicioz i përfshirjes dhe zhvillimi i qëndrueshëm ekonomik duhet të përfshijnë angazhim të vendosur për barazinë gjinore në Kosovë”

“Partnerët Rajonal të Ballkanit perëndimor pohojnë se qëllimi ambicioz i përfshirjes dhe zhvillimi i qëndrueshëm ekonomik duhet të përfshijnë angazhim të vendosur për barazinë gjinore në Kosovë”, thuhet në postim.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here