Avdyli: Të vetmit të kënaqur me punën e 80 zëvendësve, mbeten 80 familje për pagat që i qojnë në shtëpi e tyre

0
136

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Haxhi Avdyli përmes një statusi në facebook ka ironizuar me punën e kryeministrit Haradinaj dhe ata të zv.ministrave të tij

Avdyli ka shkruar se krejt puna e kabinetet qeveritar behet bëhen kinse po japin raport. Ata po bëhen kinse po punojnë e raportojnë , dhe na kinse po u besojmë.

Me poshtë mund te lexoni statusin e plotë:

Shfaqja e rradhës e KM. Nis takimin vetë i 80 ,në ora 7, për tu duk që punon. Behet kinse po kërkon llogari nga zevendës ministrat . E ata bëhen kinse po japin raport. Ata po bëhen kinse po punojnë e raportojnë , dhe na kinse po u besojmë. Të vetmit të kenaqur me punën e 80 zevendësave, mbeten 80 familje per pagat që i qojnë në shtëpi e tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here