Surprizon Italia me pikët për Shqipërinë në Eurosong…ZERO!!!

0
208

Shqipëria garon ne festivalin europian të këngës.

Nga ana tjetër, juria shqiptare vlerësoi Italinë me 12 pikë, në këngën “Non mi avete fato niente” të kënduar nga Ermal Meta me origjinë shqiptare, dhe Fabrizi Moroo.

Një këngë me mesazh të fortë kundër akteve terroriste. Surprizë jo e këndshme mbetet fakti se si një vend fqinj si Italia ku jetojnë shumë emigrantë shqiptarë, por që mbi që të gjitha edhe vet Italia si shtet këtë vit përfaqësohet në Eurosong nga një shqiptar, t’i japë zero pikë këngës së Bushpepës, vlerësuar mjaft për zërin e tij të vecantë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here