“PERSONI I ARRESTUAR PËR VJEDHJE TË PYLLIT ËSHTË PUNËTOR I KOMUNËS”

0
190

Agjencia Pyjore e Kosovës ka reaguar pas lajmit për arrestimin e një zyrtari të saj në komunën e Podujevës. Thotë se i arrestuari nuk është punonjës i tyre por punëtor i Komunës së Podujevës.

“Rasti nuk ka të bëjë me asnjë zyrtar të APK’së, mirëpo ju konfirmojë që zyrtari i cili është arrestuar dhe i përfshirë në rastin e publikuar është zyrtar i Komunës së Podujevës i cili është me pozitë roje e pyllit në kuadër të Drejtorisë për Bujqësi dhe Pylltari’, thuhet në njoftimin e APK’së.

“Rojet e pyllit dhe mbrojtja e pyjeve nuk janë në kuadër të kompetencave të APK’së por në kuadër të Autoriteteve Komunale’, sqaron komunikata për media.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here