Lajmi “bombë”. Kryeni marrëdhënie seksuale pa prezervativ dhe mos kini frikë për shtatzëni, ja se si!

0
252

Teknikisht, ngjizja mund të bëhet brenda 12-24 orëve të jetës së një veze të pjekur, duke qenë kjo dita që evoluon dhe dita me pjellorinë më të madhe.

Meqë, cikli i femrës mund të ndryshojë, dita që evoluon, plus dy ditë më parë dhe dy ditë më vonë (gjithsej për pesë ditë), konsiderohet si periudha më e mundshme për të ngelur shtatzënë.

Me një fjalë evoluon 14 ditë para se të të vijnë menstruacionet, thënë ndryshe, në mes të dy cikleve menstruale (zakonisht periudha mes dy cikleve është 28 ditë). Megjithatë, s’është e thënë me siguri të plotë se mund të mbetesh shtatzënë vetëm në pesë ditët rreth kohës së evoluimit. Gjithashtu, dita pjellore është tre ditë para këtij intervali, sepse spermatozoidet mund të mbijetojnë në trupin e femrës për disa ditë.

Çfarë duhet të dish që të mos e lësh shtatzënë?

Çfarë duhet të dish që të mos e lësh shtatzënë?(Kliko reklamën për tu informuar më shumë:⤵⤵

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here