Familja u shpëton mrekullisht gatopardëve shikojeni

0
248

Rregullat dhe sinjalistika janë të qartë strike për të gjithë; çfarëdo që të ndodhë, mos dilni nga makina juaj për asnjë arsye a rrethanë.

Këtij rregulli nuk iu bind një familje franceze. Burri, gruaja dhe dy fëmijët e tyre kishin lënë makinën për të shkrepur disa foto në një park natyror në Afrikë.

Papritmas në drejtim të tyre vërsulen dy gatopardë. Njëri prej familjarëve, i ndodhur më afër makinës futet me shpejtësi në të, ndërsa një prej prindërve merr në krahë fëmijën e vogël dhe niset drejt saj po ashtu.

Fatmirësisht, gatopardët ngurrojnë që t’i sulmojnë dhe familja ja hodhi mrekullisht paq këtë herë.http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2018/05/11/5231582233300938985/480x270_MP4_5231582233300938985.mp4

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here