Manastiri s’po lejon punimet në rrugën Deçan-Plavë

0
160

Vetëm pllaka për kontratën e ndërtimit të rrugës është lejuar të vendoset brenda zonës së veçantë pranë Manastirit të Deçanit.

Manastiri nuk ka lejuar që të ndërtohet asfalt brenda zonës.

Punimet për rrugën Deçan- Plavë, nisën së ndërtuari dy javë më parë dhe atëherë kryetari, Bashkim Ramosaj kishte thënë se nuk ka probleme me manastirin, raporton KTV.

Për të diskutuar në lidhje me këtë problem, të enjten Kuvendi Komunal i Deçanit ka mbajtur mbledhje të jashtëzakonshme.

Kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, ka thënë se rruga do të përfundojë.

Të gjithë anëtarët e Kuvendit e kanë mbështetur këtë nismë të kryetarit.

Ndryshe, për këtë çështje ka mbetur të gjejë një zgjidhje Këshilli Mbikëqyrës për zona të veçanta. E, në Manastirin e Deçanit, kanë thënë se nuk është askush, i cili mund të japë përgjigje për këtë çështje.

Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/lajme/manastiri-s-po-lejon-punimet-ne-rrugen-decan-plave-534850/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here