Veterani Faik Zogaj : Tregon se si A.Dogani bleu Qetifikaten e Veteranit 3000 €

0
2217

Gazeta N’Kosov Z. Faik Zogaj në rrugen te cilen po punon per Vazhdimish po Zbulimin e veteranve te pa vertet .
A mund te jepini për Gazeten N’kosov do nje Rast konkret .
qe mund edhe ta deshmoni per at qe shum her keni prentenduar qe ështe bler Qetifikata e veteranve ..

– Z. Zogaj – Po ne Mundemi te dhajm shum raste por per mosme peng Prokurorin doju dhem vetm ne rast icil esht ne kaqanik,

Gazeta N’Kosov .
Po Z. zogaj . mund ta na jepini atëher detale per ket rast se si e kur ka ndodh . .

Z.Zogaj – Avni Dogani skaqen Kurr pjes e Luftes si Luftetar i vllau itij Kadri dogani ne nje kafiterij ne Prishtin ka hyr dhe esht takuar me nje person icili ka kerkuar shumen 3mijeuro Kadri doganit per vllaun e vet Avniun.

aty jan ber pozaret dhe kadri dogani kinse humanist aj perdori Parat e Mergimtarve ne kembim te qertifikates se veteranit

per vllaune Vet avniun Personat deshmitar kan ber edhe ca foto kur jan numru parat ato doti dergohen

Prokuroris per deshmij

kaq muj tju deklarohemi per mos te bejm dam Prokuroris,

Gazeta N’Kosov – po a mund ta ndani ket per portalin gazeta N’kosov se prej kujt e ka blejt ai.

Z. Zogaj – Ky rasti esht ne Prokurori andaj nuk mundemi te deklarohemi ma shum. nuk dua ti pengoj Hetimet qe jan duke u ba .

por Ai eshte nje Ganster esht.
qe ben keto kembime .
ku besoj qe do del para drejtesisë
une te gjitha deshmit qe kam per ket rast e shum raste une kam deponuar ne prokurori jan te gjitha dosjet e.

Ju falenderoj juve Gazeta N’Kosov

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here