Skuadra e tmerrshme e “Milingonave të Kuqe”

0
161

“Milingonat e Kuqe” janë një kompani private e sigurimit në Afrikën e Jugut e specializuar në pastrimin e “pushtuesve të paligjshëm” nga pronat. Dy herë në javë, nganjëherë tre herë në javë, një kolonë kamionësh ikën nga portat e një fasade të varfër në provincën e Gauteng, duke mbajtur qindra burra të shoqëruar nga “oficerët” të armatosur me armë dhe pistoleta.

Kompania është jashtëzakonisht jashtë rregullave në Afrikën e Jugut dhe është akuzuar vazhdimisht për krime që variojnë nga vjedhja në vrasje.

Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/lajme/skuadra-e-tmerrshme-e-milingonave-te-kuqe-534077/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here