Çmendet Era Istrefi, var në qafë dy penisë (+18)

0
478

Saktësisht mban veshur dy penisë.Ndjekësit e këngëtares kanë mbetur pa fjalë dhe reagimet e tyre kanë qenë nga më të ndryshmet.Deri më tani kemi parë veshje të saj nga më të çuditshmet, që janë kthyer në trendin e fundit, si xhupi i saj me pellush rrozë që u pa të vishej masivisht nga të gjitha vajzat. Po kjo veshje? Kurrë sesi nuk mund të kthehet në trend, pasi pak kush mund të ketë guximin e saj.:Ja dhe video shikojeni duke klikuar rekklamm me poshte:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here