Shokon Genta i la pa fjalë të gjithë, Politikani Shqiptarë më ka ofruar rreth 250 mijë euro për një natë….

0
197

Së fundmi Genta Ismajli ka qenë pjese e misionit Shiko Kush Luan. Ajo ka rrëfyer për suksesin e saj të deritanishëm, ka folur edhe për eksperiencat qe ka pasur deri më tani.
Por ajo me disa nga deklaratat e saj qe ka dhënë ka shokuar.
Ajo ka folur edhe për mardheniet me meshkujt dhe ofertat qe i ka pasur me herët..
Por ajo si gjithmonë qe benë skandale edhe ksaj here nuk e ka ndalur veten, ajo tregon se si politikanet nga Kosova i kanë kërkuar favore seksuale,Për më shumë shiko videon poshtë duke klikuar në rekklamën më poshtë..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here