Edhe Kjo Ndodh I burgosur dhe kamerier: Shqiptari vuan dënimin në restorantin pranë burgut

0
244

Kushdo shkon në restorant, por kush shkon në një restorant klasi që ndodhet në burg?

Në Milano shumë vetë shkojnë në restorantin e njohur “In Galera”, ku të burgosurit punojnë me kuzhinierët.

Njihuni me Elsonin, shqiptarin që “vuan dënimin” duke punuar në këtë restorant.

Reportazhin e DW shqip mund ta shikoni këtu.

Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/lajme/i-burgosur-dhe-kamerier-shqiptari-vuan-denimin-ne-restorantin-prane-burgut-532325/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here