Skandaloze: Studentja nga Kosova duke marrë kokainë në fakultet

0
269

Një video skandaloze po shpërndahet me te madhe në Facebook, ku një vajzë e re dyshohet se është duke konsumuar mjete narkotike.Shkolla është institucion edukativ-arsimor veprimtaria e të cilit është: Mësimdhënia aktive intelektuale nëpërmjet të nxënit gjatë gjithë jetës; Përvetësimi i njohurive shkencore dhe artistike me karakter nacional dhe botëror; Zhvillimi tek nxënësit etj.Por si duket shkollat tona nuk po i kryejnë më këto funksione. Në videon më poshtë do shihni aktin e tmerrshëm të kësaj vajze, tregon edhe sa shumë ka degraduar niveli arsimor dhe edukativ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here