Tahiri: Flamur Sefaj nuk është fajtor, ai ka marrë direktiva

0
265

Deputeti i AKR-së, Labinot Tahiri ka thënë se partia e tij nuk ka nevojë të largohet nga qeveria. Ai gjithashtu ka kritikuar vendimin që të shkarkohet ministri i Brendshëm, Flamur Sefaj duke e cilësuar këtë të fundit si njeri të përkushtuar.
Postimi i plotë:

Dikujt Ujerat e Trubellta po i’u konvenojnë në Qeveri dhe në Shtetin tonë”

Qeveria e Kosovës, nuk mendoj se e largon AKR-në dhe nuk ka ndonjë arsye për tu larguar AKR-ja prej Qeverie.

Unë nuk mendojë dhe nuk besoj, se minsitri z.Flamur Sefaj, ka vepruar në kundershtim me ligjet e Kosovës dhe pa marrë direktivat nga kreret e Shtetit aty ku duhet marrur. Flamur Sefaj, ka qenë aktivist në Zvicër sa here që i’u është dashur ndonjë e mirë KOSOVËS.

Ai njeri ka qenë një njeri tepër i përkushtuar dhe njeri tepër i vëmendshëm sa i perket organizimit të Ministrise Punëve të Brendshme dhe Shtetit tonë.

Kjo që po ndodhë mbrenda një jave në Shtetin tonë, është një lojë e dikujt, por masa ( qytetarët) vonë e marrin vesh, në krahasim me akterët e politikës të cilet nuk po i’u bje në fije se kujt po i konvenojnë këto ujëra të trubëllta…!

Akr-ja dhe Behgjet Pacolli, ishin qelësi i formimit të Qeverisë Haradinaj, por sot dikujt mund pengoj, e kujt i pengon besoj se Behgjet Pacolli i njef para meje ata me të cilët i ka ndarë punet e ministrave dhe marrveshjet që kanë ndodhur me Koalicionin aktual!., Sigurisht se gjithnjë Behgjeti dhe AKR-ja i respektojne institucionet e Shtetit tonë.

Unë jam me fat, që nuk kam marrur ndonjë ministri dikur kur mu ofronte vetëm mua, e për ta caktuar dikend Ministër, e pastaj me ia ndryshuar autoritetin, se pse lojerat politike qenkan shumë te renda.

Labinot Tahiri- Ferizaj Kosovë e Shqipërisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here