Kërkohet krijimi i qeverisë së unitetit në Kosovë pas kërcënimit të Listës Serbe

0
280

Kreu i Lëvizjes për Bashkim ka kërkuar nga presidenti Hashim Thaçi që të thërrasë partitë për krijimin e një qeverie të unitetit, dhe vendi të mos mbesë peng i Listës Serbe.

“Kryeministri Haradinaj të shkarkojë zv.kryeministrin Jevtiq dhe ministrin Rikallo për shkak të pjesëmarrjes në takime ilegale dhe qëndrimeve anti-shtet. Presidenti Thaçi të thërras partitë për të krijuar qeverinë e unitetit që për kohë të limituar do të çonte përpara proceset më të rëndësishme për Kosovën. Ne nuk e kemi luksin për të mbetur peng i Listës Serbe”, ka thënë Murati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here