Shumë i lumtur do të isha i vdekur se sa që mi pa keta poshtetar duke hanger me … (Video)

0
353

Rifat Jashari flet se si nuk e ka pritur kurrë se do të vinte një kohë si kjo, pa shpresë dhe pa asnjë respekt për ata që vërtetë kanë dhënë në jetën e tyre, gjymtyrët, familjen, paranë, dhe sot ata që qeverisin e kanë katandisur vendin.
Madje është aq i dëshpëruar me realitetin sa, që thotë se një qind herë do të ishte më i lumtur sikur të ishte tanimë në botën e përtejme së bashku me Adem Jasharin dhe të tjerët. “Edhe po them shyqyr që nuk janë gjallë, janë dek, se nuk e di se[ka kish ndodhë. Pasha zotin ma kisha dashtë mu konë aty se sa me dhonë krejt botën, e mu konë këtu ku jam sot. Se kam mendu që shteti kështu ka me na trajtu, invalid, veteran…”, tha ai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here