Jep dorëheqje, Ramush Haradinaj! Kërkesa kryesore pas miratimit të versionit Meha

0
384

Miratimi i marrëveshjes për Demarkacionin e kufirit me Malin e Zi, ka sjellë përplasje dhe reagime të shumta. Kjo, për shkak të mënyrës se si Kryeministri i vendit Ramush Haradinaj, ka trajtuar këtë kauzë, me të cilën erdhi në pozitën e kryeministrit të Kosovës.

Haradinaj, pas ardhjes në pushtet, menjëherë kishte filluar të shkelë mbi fjalët e tij, për të cilat një kohë në Kuvend bërtiste aq shumë dhe ishte aq kundër.

Ai “shfuqizoi”, raportin e Komisionit Shtetëror, të cilin e kishte emëruar vet, duke pranuar marrëveshjen e Presidentëve. Këtij raporti, në pajtim me partitë e tjera në koalicion dhe LDK-në Haradinaj i dha vetëm rol orientues.

Një ditë pas votimit të Demarkacionit me Malin e Zi, me ngulm u kërkua dorëheqja e Kryeministrit ose në mënyrën tjetër, Lëvizja Vetëvendosje është e gatshme ta shkarkojë atë sapo ti jepet mundësia,njëjtë siç partitë kishin vepruar me Qeverinë Mustafa, kur kërkuan votë mosbesimi në Kuvend.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here